top of page

Mölndal Bandy etablerar Bokadero Arena i Mölndal – Vill skapa en rolig, utvecklande och lönsam mötesplats för näringslivet i Mölndal.



Mölndal Bandy har inlett ett spännande samarbete med Bokadero Arena, ett unikt nätverkskoncept som drivs av idrottsklubbar och coworkingföretag runt om i Sverige.

 

Detta samarbete innebär att Bokadero Arena etableras i Mölndal, vilket skapar en dynamisk plattform för lokala företag och organisationer att knyta kontakter, delta i inspirerande och roliga event samt skapa nya affärsmöjligheter.

 

"Vi är mycket glada över att kunna samarbeta med Bokadero Arena och etablera detta innovativa koncept i Mölndal," säger Pär Ringbo, Klubbchef Mölndal Bandy. 

 

"Vi har hört mycket gott om Bokadero Arena från andra bandyklubbar som samarbetar med Bokadero sedan tidigare. Konceptet har hållit en hög kvalitet och levererat service på en högre nivå än utlovat. Detta ger oss en fantastisk möjlighet att erbjuda företag i Mölndal ännu högre värde som partner till Mölndal Bandy genom kvalitativa föreläsningar och mötesdagar där företag kan hitta samarbetspartners. Vi ser också en stor möjlighet att erbjuda Mölndalföretag fler nätverksmöjligheter utanför Mölndal genom detta samarbete."

 

Vad är Bokadero Arena?

Bokadero Arena är mer än bara ett företagsnätverk. Det är en plattform för kunskapsutbyte, inspiration och innovation. Genom att delta i Bokaderos event och workshops får medlemmarna möjlighet att ta del av de senaste trenderna inom sina branscher, knyta kontakter med experter och potentiella kunder, och utveckla sina affärsidéer. Bokadero Arena strävar efter att vara Roligt, Utvecklande och Lönsamt (RUL) för alla deltagare. Vi vill erbjuda event som uppfyller dessa kriterier för att maximera värdet för våra medlemmar.

 

Varför Mölndal Bandy som partner i Mölndal?

"Mölndal Bandy har imponerat med sin klättring inom bandy de senaste åren och det arbete de lagt ner för att få till en bandyhall i Mölndal är mycket imponerande," säger Jonas Lööw, VD Bokadero. 

 

"Vi har fått otroligt fina lovord om vilket engagemang som Pär och Mölndal Bandy står för. Vi ser fram emot att välkomna företag i Göteborgsområdet till ett riktigt skönt gäng som vill hjälpa företagen att hitta nya samarbetspartners och kunder, samtidigt som vi hela tiden utvecklas med intressanta föreläsningar och kurser i Bokadero Arenas regi."


Exklusiva fördelar för företag i Mölndal genom Bokadero Arena:


1.     Nätverksmöjligheter: Bygg relationer med andra lokala företag, experter och potentiella kunder genom våra regelbundna nätverksevent och workshops.

2.     Affärsutveckling: Få tillgång till de senaste trenderna och bästa praxis inom olika branscher för att ta ditt företag till nästa nivå.

3.     Inspiration och innovation: Delta i inspirerande föreläsningar och få insikter från branschledare och innovatörer.

4.     Roliga evenemang: Bli inbjuden till roliga evenemang och ta med dig teamet för att fylla på med inspiration och glädje.


Kontakt:

Pär Ringbo, Klubbchef Mölndal Bandy

Telefon: 070-816 02 30


Jonas Lööw, VD Bokadero

Telefon: 070-237 35 84

Comments


bottom of page