top of page

Janne Björge bokad som premiärföreläsare till Bokadero Arena Mölndal by Mölndal Bandy

Mölndal, Sverige – Bokadero Arena Mölndal by Mölndal Bandy har den stora glädjen att presentera Janne Björge som premiärföreläsare vid sitt premiärevent den 9 oktober.

Janne Björge, en välrenommerad entreprenör och varumärkesbyggare, kommer att bjuda på en inspirerande föreläsning som lovar att ge deltagarna värdefulla insikter och konkreta verktyg för att driva sina affärer framåt.



Från Idé till Miljard med Janne Björge

Föreläsningen, med titeln "Från idé till miljard: Varumärken, rekommendationer & varför man skall gilla er", tar med åhörarna på en resa genom företagslivets olika stadier. Janne Björge delar med sig av sina erfarenheter från att bygga upp några av Skandinaviens mest framstående varumärken och ger praktiska tips för hur företag kan skapa starka kundrelationer och hållbara varumärken.


"Det finns en oerhörd kraft i engagerade människor. Jag vill fortsätta fokusera på det som verkligen betyder något, utforska vad som egentligen driver engagemang och vad som är möjligt. Kommunikation är en affärskritisk kompetens," säger Janne Björge.



Vad deltagarna kan förvänta sig

Eventet den 9 oktober kommer att kombinera Jannes inspirerande föreläsning med lättsamt nätverkande. Deltagarna får möjlighet att presentera sig själva och diskutera med andra företagare i mindre grupper, vilket skapar en avslappnad atmosfär för att knyta nya kontakter och utbyta idéer.


Några höjdpunkter från föreläsningen inkluderar:

  • Skarpa insikter från Jannes egna entreprenörsäventyr.

  • Verktyg för att navigera framgångsrikt genom olika företagslivsstadier.

  • Praktiska tips för varumärkesbyggande och skapande av fantastiska kundupplevelser.

  • Insikter om modets betydelse för en stark och hållbar verksamhet.


Recensioner från tidigare deltagare

Tidigare deltagare från event med Bokadero Arena har lovordat Jannes föreläsningar för hans engagerande och autentiska framträdanden:

  • "Janne är en fantastisk inspiratör och ger så mycket av sig själv och sina erfarenheter. Han ger oss skratt och samtidigt pratar om viktiga och akuta frågor" säger My Fransson, Svart Pist Publishing.

  • "Härligt inspirerande, äkta och fängslande med så många bra storys och exempel kring vad som skapar engagemang och värde i varumärken" säger Johan Dahl, Johan Dahl Utveckling AB.


Boka din plats idag

Detta event är en unik möjlighet för företagsledare, marknadsförare och entreprenörer i Mölndal att få värdefulla insikter och bygga nya affärsrelationer. Med ett begränsat antal platser rekommenderas det att boka så snart som möjligt för att inte missa denna chans att inspireras av Janne Björge.



Låt Janne Björge ta dig och ditt företag från idé till miljard den 9 oktober på Bokadero Arena Mölndal by Mölndal Bandy!







Comments


bottom of page