top of page

Från Föreläsningar till Hockeymatcher - Bokaderos mångsidiga event!

Event fyllda av glädje & utveckling 🙌🏻


Förra veckan arrangerade Bokadero, tillsammans med lokala partners, en eventperiod där 530 deltagare inspirerades genom engagerande föreläsningar och aktiviteter.




Vi har haft en inspirerande period med engagerande föreläsningar! 🙌🏻

Denna eventperiod har varit fylld med föreläsningar som lämnat starka intryck hos deltagarna. Janne Björge fängslade publiken med sin inspirerande presentation om varumärkesbyggande. Tommy Lundberg bidrog med en professionell och relevant föreläsning som uppskattades av många. Fredrik Sträng visade sin mångsidighet genom att kombinera teori med praktiska övningar, vilket gjorde hans föreläsning mycket uppskattad. Johan Fallby och Markus Johannesson imponerade med sin äkta och engagerande gemensamma presentation. Micke Darmell levererade en underhållande och informativ föreläsning, där han blandade humor med viktiga insikter.


Denna fantastiska eventperiod bjöd på en perfekt blandning av inspiration, kunskap och engagemang. Föreläsarna täckte ett brett spektrum av ämnen, från ledarskap och varumärkesbyggande till personlig utveckling och kommunikation.

📝 Deltagarnas entusiastiska recensioner vittnar om att evenemangen inte bara var lärorika utan också minnesvärda och motiverande, vilket sannolikt kommer att ha en långvarig positiv effekt på både individer och organisationer.💫

Bokadero fick vara matchvärdar på AIKs match

Under en spännande match mellan vår nya partner AIK Hockey och Vimmerby hade vi på Bokadero den stora äran att agera matchvärdar. Det var en kul upplevelse där vi inte bara släppte pucken utan också utsåg matchens lirare.



💚 Bokadero ser fram emot att fortsätta erbjuda evenemang som är roliga, utvecklande och lönsamma för alla inblandade. Tack till alla som deltog och gjorde eventveckan till en oförglömlig upplevelse!









Comments


bottom of page